Professional HIFU -nivelen kiristyskone 3.0 / 4.5MM patruunoilla

Kannettava, ei-invasiivinen emättimen kiristyshifu-kone 3,0 / 4,5 mm: n patruunoilla, tehokas naisten yksityishoitoihin vaginal rentoutushoito.

Tuotetiedot

Ammatillinen HIFU-emättimen kiristyskone 3.0 / 4.5MM patruunoilla


Teoria (malli no: JA-HF 02)

图片 1

Yksityinen yrityskohtainen ultraääni-instrumentti, jossa käytetään viimeisintä tekniikkaa, hoitopään eri syvyyden käyttöä, käsittelypaikan täsmällistä sijoittamista kuitukerroksen, kerroksen ja lantionlihaksen lihaksissa, lantionlihaksen, mekaanisen aallon lämpövaikutus, kutistunut kuitukerros ja nauha, lihakset ja stimuloivat kavernous kerros, edistää koko emätin seinän aineenvaihduntaa ja parantaa kykyä korjata rikki suuria emätin kudos vaurioitunut, rentoutumista ja muita kysymyksiä kattava hoito ja lopulta saavuttaa remission ja ratkaista vaginan rentoutumista tarkoituksiin.

hifu vaginal tightening


määrittely

图片 1


Tulojännite

AC100V-240V 50 / 60Hz

Energia tyyppi

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Lähtöteho

0,1J (heikko) - 1,0J (vahva) (0,1J / askel)

väli

1,0 - 3,0 mm (0,1 mm / askel)

Polttoväli

5 - 25 mm (1,0 mm / askel)

Pyörivä kulma

5 ° - 25 °

kuvaruutu

6 tuuman todellinen väri kosketusnäyttö

 

ominaisuudet

图片 1

1.Auto-tunnistuspatruuna

2.Auton jälkikasetin teho

3.Ei tarvitse vaihtaa patruunoiden vaihdon jälkeen

4.Auto laskee alaspäin patruunan käyttöiän

5.Stepmotor sisällä käsikappale

6.Cartridge nestemäinen anti jäädytetty ja turvota alhaisessa lämpötilassa, liuotetaan 5 minuuttia, kun takaisin huoneenlämpöön.

7.Portable, helppo kuljettaa


edut

图片 1

Kun tapahtuu vaginan rentoutuminen, perinteinen tapa käyttää kirurgista kiristysvarvas kiristysleikkausta tai laserterapiaa, nämä kaksi toimintatilaa vaikea, ilmeisesti leikkauskipu, leikkauksen jälkeinen toipuminen kauemmin, helposti johtaa epäsopivaan komplikaatioon, vakaviin tapauksiin, jopa johtaa lapsettomuuteen tai emättimen nekroosi ja niin edelleen.

Yksityinen kompakti instrumentti, jossa käytetään viimeisintä tekniikkaa tarkkailtava ultraäänikäsittely, jossa on automaattinen / puoliautomaattinen hoitomuoto, ultraäänikohdistettu sairaus kudoskerroksen tarkkuus mekaaninen lämpökäsittelyn vaikutus, ei-invasiivisen, korkean suorituskyvyn omaavan pinnan pinta on hyvin laaja. Koska lähes jokaisen aikuisen naisen naistentautien tulehduksen aiheuttama haittavaikutus ei ole täysin vältetty johtuen haavan infektiosta ja tulehduksesta, joka aiheutuu suuresta haittavaikutusriskistä ja hoidon kulku potilaalla ei ollut kipua, fyysinen elpyminen verrattuna perinteiseen leikkaukseen myös merkittävästi vähentää potilasta emättimen rentoutumisen ongelman ratkaisemiseksi käsittelyprosessin mukavana.


 

Paketti

图片 1


vaginal hifu


Palvelumme

图片 1

a.     Kaksi vuotta takuu ja käyttöikä huolto

b.     Nopea toimitus: 2-5 arkipäivää

C.     Ammattimainen OEM / ODM-palvelu: Räätälöidyt tilaukset tulosta logolla kuoriin

d.     Ajallaan verkkopalvelu

e.     Tuemme maksutapaa seuraavasti:

T / T (pankkisiirto), Western Union, ali kauppavarmennus, Luottokortti


Hot Tags: ammattimainen hifu-emättimen kiristyskone 3,0 / 4,5 mm patruunat, valmistaja, toimittajat, tehdas, halpa

Tutkimus

You Might Also Like