Hand Held Mini Cryotherapy Rasva Freeze Laihdutus Cryo Pad

Mini kryo-tyyppinen laihtumakone, joka käyttää "Cryolipolysis-teoriaa", hyödyntää triglyseridin kylmän suvaitsemattomuutta liukenemalla rasvakudoksia ei-invasiivisella kylmäenergialla tarkasti.

Tuotetiedot

Mikä on mini kryolipolyysi? ( Mallinumero: CryoPad )

image001.png

Kryolypolyysi on rasvakudoksen ei-invasiivinen jäähdytys lipolyysin vähentämiseksi (rasvasolujen hajottaminen) vahingoittamatta muita kudoksia. Kahden tai neljän kuukauden tulos on havaittavissa luonnollisen näköisen rasvan väheneminen.


cryo pad 01.jpg


Miten krio-pad toimii?

image001.png

Kryolypolyysi perustuu periaatteeseen, että rasvasolut ovat alttiimpia energian uuttamiseen (jäähdytykseen) kuin ympäröivät kudokset. Ei-invasiivinen applikaattori liitetään kohdennettuun toiminta-alueeseen energian poistamiseksi eri rasvakudoksesta suojellen samalla ihoa, hermoja, lihaksia ja muuta kudosta. Jäähdytetyt rasvasolut välittävät apoptoosia (kontrolloitu solukuolema) ja poistetaan vähitellen vähentämällä rasvakerroksen paksuutta.

 

Kilpailuetu

image001.png

Tämä mini kryolipolyysikone on erittäin kevyt, hyvää hintaa, voi myös säästää tavaran, voit hoitaa, kun kuuntelet musiikkia tai nautit omasta ajastasi kovien töiden jälkeen. Sinun ei tarvitse ottaa enää aikaa sille. Se on kohtuullinen ihmisen muotoilu kauneuskoneelle. Mitä enemmän se on tehokasta ja turvallisuutta laihtuminen, uskoi sen olevan paras vaihtoehto, ansaitset sen.

 

Parametri

image001.png

parametri cryo pad.jpg


 

toiminto

image001.png

toiminto cryo pad.jpg


 

Paketti sisältää

image001.png

paketti sisältyy cryo pad.jpg

Hot Tags: kädessä pidettävä mini kryotheraasi rasva jäädyttää laihtumiseen cryo pad, valmistaja, toimittajat, tehdas, halpa

Tutkimus

You Might Also Like