Uusi tuote Fat Frozen Portable Cooling Cryolipolysis Machine

CryoPad on etu laihtuminen laite. se käyttää -8 astetta ja sininen led-geeni biologinen valo rasvanpolttoon ja ihonhoitoon.

Tuotetiedot

Mallinumero: CryoPad

minin cryo pad.jpg


tekniset tiedot

image001.png

erittely cryo pad.jpg


Miten kriolipolyysi on erilainen kuin muut menetelmät?

image001.png

Kriolipolyysiproseduurin kontrolloitu jäähdytys kohdistaa ja vain karkottaa rasvasoluja. Muut hoitomenetelmät, kuten laserit, radiotaajuus ja keskittynyt itrasound, vaikuttavat rasvasoluihin ja voivat vaikuttaa muihin vierekkäisiin kudoksiin tavalla, joka ei ole verrattavissa kryolipolyysilaitteiden kriolipolyysimenetelmään.


  Mitkä ovat tuloksia?

image001.png

Kliiniset tutkimukset osoittavat, että kriolipolyysimenetelmä antaa huomaamattoman, mitattavissa olevan rasvan vähennyksen asianmukaisesti valitulle asiakkaalle kahden tai neljän kuukauden kuluttua toimenpiteestä. Lisätoimenpiteitä voidaan antaa 2-4 kuukauden kuluttua alkuperäisestä toimenpiteestä rasvan vähentämiseksi.

vaikutus cryo pad.jpg


Kuinka kauan tulokset kestävät? image001.png

Asiakkaat, joilla on rasvakerroksen väheneminen, osoittavat pysyviä tuloksia ainakin cis kuukausia kriolipolyysihoidon jälkeen. Pitkän aikavälin tutkimuksia ei ole vielä saatu päätökseen. On tunnettua, että altistuminen jäähdyttämiselle aiheuttaa rasvasolujen aloittaa luonnollisen poiston prosessi, joka vähitellen vähentää rasvakerroksen paksuutta. Hoidetussa alueessa olevat rasvasolut eliminoituvat vaivattomasti kehon narmelisen aineenvaihduntaprosessin läpi, kuten odotetaan kestävän niin kauan kuin rasvasoluja poistetaan invasiivisilla toimenpiteillä, kuten rasvaimella.

meidän etuamme - cryo pad.jpg


Ilmoitus

image001.png

Käsittele alue vain 1 sovelluksella kuukaudessa ... Voit hoitaa useita alueita, mutta varmista, että käsität vain kahta aluetta kerran , ja odottakaa 30 päivää ennen kuin käsittelet sitä uudelleen. Ei tarvitse käyttää päivittäin. Jatkuvia tuloksia käytetään kerran kuukaudessa! Tulokset näkyvät 4-8 viikon sisällä! Jatka kuukausittain vain parasta ja jatkuvaa tulosta.


Hot Tags: uusi tuote rasva jäädytetty kannettava jäähdytys cryolipolysis kone, valmistaja, toimittajat, tehdas, halpa

Tutkimus

You Might Also Like