6 1 foton-ultraäänilaitteessa

1. ultraääni ihon nuorentaminen & face masager 2. maaginen käsineet face lift 3. EMS lihasten stimulaattori ja laihtuminen 4. foton johtanut terapia

Tuotetiedot

Teoria ( malli no: JA-LUV )

image001.png

Ultraäänihoito
1) Hierontatunnistin voi luoda ultraäänivärähtelyn nopeudella 1 000 000 kertaa sekunnissa, mikä sopii parhaiten kehon hoitoon ja sillä voi olla vaikutuksia iholle pääasiassa kahdella tavalla: lämpö ja tärinä.
2) Ultraäänivärähtelyn nopeus 1 000 000 kertaa sekunnissa voi tuoda volyymin ja liikkumisen muutoksia jokaiseen soluun, joten niillä on hieno massamittari, jota kutsutaan solukkovalmistimeksi. Soluvälineraattori voi aktivoida ja säätää solukalvoa samalla parantaa ihon pinnan läpäisevyyttä. Sen lämpövaikutukset, fysikaaliset ja kemialliset vaikutukset voivat nostaa syvään ihon lämpötilaa 0,5 - 1 ° C: ssa, mikä voi hyödyttää ravintoaineiden ja lääkkeiden imeytymistä, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa rasvan regenerointia ja kudosjätteen, korjauslihaksen ja kapillaarialusten evakuointia. edistää kehon laihtumiseen.
3) Lisäksi ultraääni voi ottaa ravinteita syvälle ihoon.


Lämpökäsittely
1) Tumman kauluksen ympärillä hierontatunnistin antaa infrapunasäteen spektrin 8-12nm.
2) Infrapunasäde verrattuna muihin, voi päästä syvemmälle ihoon ja ihonalaisiin kudoksiin. Luodut aallonpituus on hyvin lähellä kehon solumolekyylien värähtelytaajuutta, joka kykenee aiheuttamaan sydämen solujen ja molekyylien sympaattista tärinää. Resonanssin absorption kautta molekyylien välinen kitka tuottaa lämpöä, mikä lisää syvien subkutaanisten kudosten lämpötilaa ja nopeuttaa verenkiertoa. Tämän seurauksena se voi poistaa jätteet verisuonissa, poistaa ruumiinvaurioita ja aktivoida histioyyttejä ikääntymisen estämiseksi. Siksi infrapunasäde voi olla ennaltaehkäisy ja parannuskeino erilaisille sairauksille, jotka ovat aiheuttaneet huono verenkierto ja mikrokiertoongelmat. Sitä käytetään myös auttamaan ihmisiä, joilla on niveltulehdus ja epänormaali aineenvaihdunta.

 

Micro Current Massager Therapy / sähköhierontahoito
1. Tämä laite kuuluu uuden sukupolven bionisia nykyisiä laitteita. Mikrovirtahoito on edistyksellinen tekniikka, jolla edistetään kehon terveyttä ja kuntoa. Se, että lihaksen liike kuluttaa energian kaloreita ja polttaa rasvaa saadakseen tämän energian, perustuu menetelmään. Matala virta toimitetaan tiettyyn malliin kehon laihduttamisen saavuttamiseksi sarjan hoitoja käyttäen. Tämä laihtumismenetelmä on tarkoitettu liiallisen rasvan vähentämiseen vyötärön, vatsan, reiden ja käsivarsien ympärillä.

2. kun lihakset ovat innoissaan matalataajuisella virralla, tämä aiheuttaa lihasten värähtelyä tietyissä amplitudissa. Lihasten liikkumista, jota ei ohjaa tahdosta, kutsutaan passiiviseksi liikkeeksi. Kun tämä liike tapahtuu kehossa, energian polttaminen kehossa on aktiivisempi. Tällaisissa olosuhteissa kulutetun hapen määrä ja hiilidioksidin ja veden vapautuminen voivat kasvaa kymmeniä kertoja. Kalorien kulutus on vain 60-70 joulea sekunnissa tavallisen liikunnan aikana, mutta se on jopa 3000-4000 joulea sekunnissa lihasten passiivisen liikkumisen aikana. Samanlaisia ​​koneita käytetään korvaamaan joitain perinteisiä harjoittelulaitteita urheilijoille parempien tulosten saamiseksi.

 

määrittely

image001.png

3.jpg


2.jpgtoiminto

image001.png

1.Hyppii kehon, lihaksen, posken, pään, silmän hierontafunktiot yhteen. Helppo käyttää, voi edistää verenkiertoa hieronta-osiin, jotta saavutetaan monipuoliset kuntohauteelliset vaikutukset. Se on helppo käyttää kuten on esitetty ja korvattu hierontapäillä voi olla mukava ja mukava hieronta. Määritä mikä tahansa viidestä päästä voi aloittaa hieronnan.

Siirrettävä hierontapää toimii monikäyttöisenä hierona. Suuri lihaksen fatiiksen lievittämiseen tunkeutuu kaikkiin kehon lihaksisiin. Kehittää erityinen päänahan hieronta, joka tuottaa miellyttävän ja tehokkaan hierontaedun. Varmista, että hiukset ovat kosteat, kun hierotaan päänahkaa. Antaa syvän lihaskouristuksen lonkat, reidet, hartiat, vatsan alueet, kädet ja jalat. Yksikkö on ammattimaisesti suunniteltu silmähierontaan, joka auttaa verenkiertoa, aktivoi ja säätelee silmän toimintaa.

2. kasvojen ihon uudistaminen, lisää veren kiertämistä


Paketti

image001.png


1.jpg


4.jpg

maksu

image001.png

payment.jpg


Hot Tags: 6 1 foton ultraääni sähköinen hieronta laite, valmistaja, toimittajat, tehdas, halpa

Tutkimus

You Might Also Like