7 väriä Led Light Therapy kasvojen kaulan kauneus naamio

Professional kasvot kaula kauneus laite 7 johti valohoito johti / photon kasvojen kaula kauneus naamio ladattava malli

Tuotetiedot

7 väriä Led Light Therapy kasvojen kaulan kauneus naamio


LED-fotoniterapia iho maski väline on käyttää fotoni dynaamista teoria aktivoi syventää soluja, jotta iho parempaa aineenvaihduntaa.


Parametri:

7 väriä Led Light Therapy kasvojen kaulan kauneus naamio

Kevyt: 8000mcd enemmän
Vaalea väri: 7 väriä
Jännite: 110V / 220V
Lähtöteho: 120mw / cm2
Pakkauksen koko: 30x22x14cm
Paino: 1,5 kg

OB-LED 02 3_ 副本 .png

II LED / PDT-naamio 7 Värisävy:

Punainen valo: Edistää kollageenin tuotantoa. Kollageeni on tärkeä proteiini, jota käytetään vahingoittuneiden kudosten korjaamiseen ja vanhojen kudosten korvaamiseen. Paras hienoreiteille, ja auttaa myös vähentämään suuria huokosia.
Sininen valo: Bakteerien inn akne jatkaa porfyriinejä; sininen valo kykenee tappaa porfyriinejä johtuen suuresta affiniteetista tämän aallonpituuden kanssa. Sinisellä valolla on lisäksi rauhoittava vaikutus, joka on hyvin tehokas yliherkkyydelle.

Vihreä valo: Vihreän valon tasapaino voi tasapainottaa väripigmenttiä, vähentää hienoja viivoja, ravinteiden ikääntymistä, nopeuttaa haavan paranemisprosessia ja keventää pelästymistä.

Keltainen valo: Erityisesti käsitelty 590nm: n aallonpituus parantaa solujen hapenvaihtoa ihon soluihin täydentämään niiden energiaa, hajota pigmenttiä, edistää imukudoksen kuivumista, parantaa kuivuutta, ryppyjä, ihon punoitusta, kuumetta, sammua jne. parantaa koskemattomuutta.
Violetti valo: on kaksi punaista ja sinistä valoa, jotka yhdistävät kaksi fototerapiaa. Erityisesti. sillä on hyvä vaikutus akne- ja akne-tulosteiden korjaamiseen
Kirkas sininen valo: voi asteittain parantaa solujen energiaa, saada hyvä aineenvaihdunta helpottamaan roolia.
Laser-valo (valkoinen): Tartu iholle syvälle, nopeuttaa aktiivisen kudoksen aineenvaihdunnan hajoamisvärejä, parantaa hienojen viivojen ulkonäköä ja särkyvää ihoa.

OB-LED 02 Punainen 6_ 副本 .png

Sovellus:

1. Valkaiseminen

2. Akneiden poisto

3. Ihon kiristys

4. ryppyjä

5. Anti-aging

6. Sebum-tasapainotus

Hot Tags: 7 väriä johti valohoito kasvojen kaula kauneus naamio, valmistaja, toimittajat, tehdas, halpa

Tutkimus

You Might Also Like