Kannettava koti käyttäen Ultrasonic EMS Led Light Therapy Body Lifting ja ihonhoito Beauty Device

6 in 1 led-foton ems kauneudenhoitolaitetta ei käytetä pelkästään ihon nuorentamiseen vaan sitä voidaan myös käyttää erilaisten ihosairauksien, kuten aknen, kevyesti ikääntyneiden (vaurioituneiden), ei malavanojen ihosyövän, ihon nuorentumisen, leukoderma ja parantua haava leikkauksen jälkeen.

Tuotetiedot

Hoidon teoria ( malli no .: JA-LUV )

image001.png

1, Ultraääni on kolme päätoimintoa:

Se voi muuttaa solujen kapasiteettia ja liikkumista tarkalla hierontafunktiolla, joka on nimeltään solujen hieronta. * Se voi stimuloida ja säätää sytomembraania, lisätä epidermiksen läpäisevyyttä, sen lämpö-, fysikaaliset ja kemialliset vaikutukset voivat nostaa lämpötilaa syvässä ihossa 0,5-1 ° C, edistää ihoa absorboimaan esansseja, nopeuttamaan aineenvaihduntaa ja vahvistamaan kudoksen regeneratiivista kulkua. * Ultraääni voi myös hajottaa rasvaa sisältävän jätteen, kuluttavat energiaa, korjaavat imusolmukkeiden ja kapillaaristen alusten painonlasku- ja kuvanveistotoimintoja.

 

2, EMS:

Hieronta mikroahtimella, stimuloi lihaksia passiivisella liikkeellä nykyisen. Lihasliike kuluttaa ympäröivän kudoksen rasvaa, sokeria ja hiilihydraattia.

Normaalissa liikkeessä lihakset voivat kuluttaa 60-70 joulea energiaa sekunnissa, mutta suurtaajuisella liikkeellä lihakset voivat kuluttaa 3000-4000 joulea energiaa sekunnissa.

 

3, Galvaaninen:

Se voi muodostaa heikon sähkökentän ihon pinnan ja itämaisen kerroksen välille, poistaa tilapäisesti theskin-estekerroksen, poistaa likaa huokosilta ja vastakkainasettelun periaatteen. Houkuttelemaan ja käyttämään erilaisia ​​toimintoja kuten aknenpoistoa, kosteuttavia, valkaisevia ja ryppyjä. homogeenisen hylkiväaineen periaate.

Täytä tehokkaat ainesosat ihoon, jotka voivat kerääntyä ympäröivien ihosolujen ionin klusteriksi, edistää soluja jatkuvasti imeytymään esansseihin imukykyisellä pitoisuudella useita ja kymmeniä kertaa suurempia kuin laajentaminen tai suun kautta ottaminen.

Lisäksi positiivinen elektrodi voi tuottaa hapan toimintaa hermojen rauhoittamiseksi, ihon verenkierron pudottamiseksi, ihon kuitukudoksen vahvistamiseksi, kutien kutistumiseksi ja punaisen ihon helpottamiseksi.

Se soveltuu allergiseen ihoon ja akneeseen.

Negatiivinen elektrodi voi tuottaa alkaliaktiivisuutta, stimuloida hermoja, edistää verenkiertoa, pehmentää kuitukudosta ja vahvistaa lujuutta ja soveltuu kuivaan ja ikääntyvään ihoon hitaalla aineenvaihdunnalla.

 

4, Eri valolla on seuraavat toiminnot:

Punainen valo: aallonpituus 625 ± 3 nm LED aktivoi soluja, edistä kollageenin formulaatiota

Sininen valo: aallonpituus 465 ± 3 nm LED vähentää tulehdusta, tappaa bakteeri ja propionibacterium acnes, poista akne ja arvet jne.

 

5, Magic-käsineet:

Käsineet on tehty hopeisesta kuidusta ja erinomaisesta sähkönjohtavuudesta. Se voi auttaa joitakin käyttäjiä kiristämään hieronnan vaikutusta ja parantamaan laihduttamisen tehokkuutta.

kodin käyttö laihtumiskone 01.jpg


määrittely

image001.png

specification.pngtoiminto

image001.png

toiminto ems led ultrasonic machine.jpg


Käyttö

image001.png

ems johti use.jpglisävaruste

image001.png

1 x virtalähde

1 x EMS-käsineet

1 x suojaavat silmäsilmälaseja

2 x EMS-tyynyjä

1 x manuaalinen

1 x lahjapakkaus


Hot Tags: kannettava koti käyttäen ultraääni ems johti valohoito kehon nosto ja ihonhoito kauneus laite, valmistaja, toimittajat, tehdas, halpa

Tutkimus

You Might Also Like