V8 kavitaatio tyhjiö RF Bio LED-fotoni kauneus laihtumiseen kone

Se käyttää 40 kHz: n keskittynyttä ultraäänikavitaatiovaikutusta aiheuttaen tonnia mikroskooppisia ilmakuplia ympäröimään liposyyttien (rasvasolujen) membraaneja ja sen resonanssitaajuudella, kuplat aiheuttavat riittävän suuren paineen aiheuttaakseen rasvasolujen hajoamisen välittömästi.

Tuotetiedot

Teoria (malli no: JA-V8)

image001.png

1) Vacuum + Bipolar RF

Tee rasvasolut nopeasti aktiiviselta tilalta, niin että solut tuottavat kitkakerroksen, jolloin ylimääräinen rasva ja vevokoksiini voidaan poistaa.


2) Monipolvis RF-runko

Liuotetaan edelleen rasva; auttavat karkottamaan irtonaisen rasvan ja toksiinin pois kehosta hikirauhan ja hepato-suolistoskierron kautta.


3) 40KHZ Ultraääni

Tehokas räjähtävä rasva, crack-rasva-solut, heikentynyt rasva, poista rasvaisuus, laihtuminen.


4) 1MHz Ultraääni

Vähennä rasva-soluja, crack-rasva-soluja ja vähentää rasvasolujen määrää korkeataajuisen ultraääni-aallon avulla.


5) Mikrovirta BIO fotonilla

Edistämällä aineenvaihduntaa, parantamaan verenkiertoa ja maitorautaa stimuloimaan sukupuolihormonien regeneroitumista, sitten lisäämään elastisuutta ja estämään esiin pääsyn.


tehtävät


image001.png

Vartalot, jalat, reidet, pakarat, vyötärö, selkä, vatsalihakset ja muotoilevat kehon hahmoa * Parantaa ja hoitaa oranssikuoren kaltaisia ​​rasvaisia ​​kudoksia eri vakavien tasojen kanssa * Vaikutukset rauhoittaviin, dekompressioon ja kivunlievitykseen (kuten nivelet kipu, iskias), edistää säännöllistä mekaanista aerobista liikuntaa ihon kudosta, nopeasti lievittää stressiä ja poistaa väsymystä. * Nosta ja tiivistä ihoa ja muokata kasvon muotoa kiertää ja aktivoida soluja, edistää aineenvaihduntaa ja siten, että 100% enemmän kollageenia ja elastisia kuituja voidaan saada kasvojen ja kehon ihon parantamiseksi


Pakkaus sisältää image001.png

Bio LED -kahva x 1
1Mhz Ultrasonudx 1
40 kHz LED-ultraääni kahva x1
Runko monikerroksinen RFx 1
Vacuum Bipolar RF handlex1
Virtajohto x 1

Päälaite x 1

Manuaalinen x 1määrittely

image001.png


Teoria

Kavitaatio + Vacuum + RF

Hoitopää

5kpl

Lähtöteho

100W

kavitaatio

40kHz

tyhjiö

900Kpa

RF-

1Mhz

LED-valo

3 väriä

Koko

55X50X30cm

paino

18kg


Tuotemalli image001.png

kavitaatio rf laihdutus kone.jpg


kavitaatio lipo.jpgHot Tags: V8 kavitaatio tyhjiö RF Bio LED-fotoni kauneus laihdutus kone, valmistaja, toimittajat, tehdas, halpa,

Tutkimus

You Might Also Like