Home Käytä Mini 808nm depilator Diod Laseria

UUSI teknologia mikrokanava mini-diodi laser karvanpoisto ja ihonhoito kone, vain poistaa hiukset ja kauneus iho kotona, helppo mutta supper tehokas

Tuotetiedot

Teoria ( TRAILMAII )

blob.png


808-diodin (puolijohdelaser) karvanpoisto-kone jäätyy teknologisen innovaation kautta niin, että pään käsittely negatiiviseen lämpötilaan, toisin kuin muut lasersäteet, palaa iholle paremmin suojaamaan ihoa, karvatupenin melaniinia erityisellä aallonpituudella laserin imeytymiseen ja lämmönsiirto tuhotakseen karvatupen, laserenergiaa voidaan ammuttaa karvatuppien sisällä karvatupaan tuhoaa energiaerotus, jotta karvatupet lopettavat kasvamisen, koska laserenergia noin 15% ihosta voi tunkeutua ihoon kerroksen, epidermiksen ja enemmän karvatupen melanooman syvällä karvatupen degeneraation ja atrofian lämpövaurioiden kautta; saavuttaa pysyviä karvanpoistoa.

määrittely

blob.png


Tulovirtaus :

6-24J / cm 2

Lähtöpulssien kesto:

125-600ms  

Paikan koko:

10 mm (halkaisija)

Pulssin toistotaajuus:

jopa 0,5 Hz

Paino:

635 g

Huoneympäristö:

<27 astetta="">

Kuukausittaiset lataukset:   

> 250

 

Latausjaksoja:

> 250

Jännite

110V / 220V

Laserluokka:

1

TRAILMAII Advantage

blob.png


1. Tehokas, nopea, kätevä ja turvallinen hoito

2. Ei tarvita kipujen hoitoa ja lyhyempiä hoitojaksoja
3. Kansainvälinen karvanpoisto kultainen standardi.
4. Turvallinen ja nopea laserkone

 

hakemus

blob.png


Poista ei-toivotut hiukset pysyvästi eri kehon alueilta kaikenlaisten hiusten väriseksi

08.jpg

Ohje
Miten laser karvanpoisto toimii?
Meidän laser karvanpoisto järjestelmä käyttää yhdistelmää energiaa ja lämpöä tuhoamaan follicles vahingoittamatta ihoa ympärillä. Useiden istuntojen jälkeen saat pysyviä hiustenpidennyksiä. Riippuen siitä alueesta, jota päätät käsitellä, olet aina valmis liikkumaan uimapukuun, ei tarvitse miettiä palovammoja tai ärsytystä, ja pysähtyy huolehtimasta huonoista närkästyneistä karvoista.
Kuinka kauan laser karvanpoisto kestää?
Sinulla on miljoonia karvatupoja elimistössä, jotka kaikki kiertävät eri vaiheissa. Laserhiutaleiden poisto voi hoitaa vain tietyn prosenttiosuuden näistä follikkeleista kerrallaan (ne, jotka ovat aktiivisessa vaiheessa), joten se on tehtävä vaihtelevin välein. Koska kahta elintä ei ole sama, hoitosuunnitelma räätälöidään nimenomaan sinulle, mutta suosittelemme vähintään kuutta lasersäteenpoiston istuntoa, jotka tapahtuvat neljä tai kymmenen viikkoa toisistaan.
Miten minun pitäisi valmistautua laserhiusten poistoon?
Laserhiukkasten avulla kukaan ei tiedä, että olet hoidossa (ellet tietenkään halua heitä). Laserhiukkasten istuntojen pituus voi olla niin lyhyt kuin viisitoista minuuttia, ja pyydämme vain, että pysyt auringosta, parranajata käsiteltävä alue; ja vältä yrttien, voiteiden tai tuotteiden käyttöä optimaalisiin tuloksiin.
Mitä laser karvanpoisto tuntuu?
Useimmat asiakkaat kuvaavat tunteen lievänä "kuumana naulana", samanlaisena kuin tunne siitä, että hänellä on kuminauha. Useimmissa tapauksissa tunne lähtee melkein välittömästi.Hot Tags: kotikäyttöön mini 808nm depilator diodi laser, valmistaja, toimittajat, tehdas, halpa

Tutkimus

You Might Also Like