Kivuton 810nm diodi Laser kauneus kone

810nm diodi laser hiukset erottaminen tekniikka perustuu valikoiva dynamiikkaa valoa ja lämpöä. Laser kulkee ihon pinnalle päästä juuri karvatupen; valo voidaan hyödyntää ja muuntaa kuumuuden vaurioittamaa karvatupen kudosta, niin että hiusten elvyttämiseen ilman vammoja ympäröivään kudokseen. Se on vähemmän kipua, helppokäyttöinen, turvallisin.

Tuotetiedot

Kuvaus

Laser hiukset poistaminen koneen lyhyt esittelyimage001.png

diode laser portable .jpg


Erittely

image001.png

hair removal laser machine_.jpg


Laaja soveltaminen ja hyvä vaikutukset laser Karvanpoisto koneenimage001.png

 2.jpg


 

Laser Karvanpoisto koneen kilpailukykyinen edutimage001.png

1)

 5.jpg 


2) salama & kivuton hoito max. 10HZ nopeus

Koneen hyväksyy 810nm diodi laser yhtenäinen energian jatkuvasti tunkeutuu syvälle dermis ja lämpöä karvatupen ja enintään 10 pulses sekunnissa. Fast-tila on suunniteltu erityisesti lämmön karvatupet oikea vahinko on kohta vähitellen ja matalien taajuuksien vakuuttaa kivuton ja nopea hoito.

Eri energia asetus sopii tyyppi ja hiukset erivärisiä. Energian korkea tiheys varmistaa parhaan hoidon tuloksen vaalea iho raskas hiukset. Ammattimainen toimija voi valita yksittäisiä energiataso mukaan täydellisen kliinisen kokemus.

 

3) paikalla suurikokoinen ja tehokkaan toiminnan

Kannettavana laitteena se tarjoaa sinulle kätevä käsi pala suuri paikalla koko suunnittelu 11 mm * 11 mm valinnainen,

Mikä arecomparable noihin pysyvän koneisiin. 11 mm * 11 mm pisteen koko on nopea ja tehokas toiminta iso alue hoitoon. Vapautuva energia tekee hyvä vaikutus iho jos karvojen poistoa vaativat jokaisen sentin

  

4)

4.jpg

 

6) todellinen kannettava laite

 

Se omistaa tyylikkään ulkonäön. Kannettava muotoilu tekee kuljetettavan yksinkertaisemmin. Ei enemmän tarvikkeet ja kilpailukykyinen ostohinta myöntää tehokas sijoitetun pääoman tuotto on.

 


Hot Tags: Kivuton 810nm diodi Laser kauneus päällä, valmistajia, toimittajia, factory, halpa

Tutkimus

You Might Also Like