Elektroporaatio Ei Needle Mesotherapy Kasvojen Beauty Machine

JAMI Electroporation mesotherapy kone toimii suoraan pinnalla tai iholla, ilman ruiskua, injektoimaan ravinteita ihosoluihin, mikä päivittää ihon. Samalla sillä on myös ryppyjä, punasilmäisyyttä, lievittävää punasiljan silkkiä ja muita toimintoja.

Tuotetiedot

Mikä on elektroporaatio? ( Mallinumero: JA-NN 02 )


Se käyttää Electroporation- ja Electroosmosis-tekniikoita (neulatön mesoterapia tai mesoderma tai solun repeämä) ilman injektoreita, avaa helposti aquaporin (AQP), kuljettaa ihon haluttua ravintoa kaikenlaisten iho-ongelmien hoitamiseksi. Electrophoresis-energian soveltaminen kauneuden teollisuudelle vie "pistekohtaiset" infiltraatiotekniikat suuntautumisvaihtoehdon, kerroslähtöisyyden ja ravintoaineen avulla kuljettamaan suurenergistä ravitsemusserumia suoraan ihokudokseen, anna sen nopeasti imeytyä ja tehostaa, edistää ihon aineenvaihduntaa, pitää ihon joustava ja hieno.


elektroporaatio kauneuskone.png


Sovellukset.

1. Kasvohoito:

Tartuntakertymä ja ihon valkaisu : avoimet solut kanavat haavasivat, ravitsevat, osallistuvat solujen aineenvaihduntaan ja edistävät solujen uudelleen syntymistä.

Fantasy ryppyjen poisto : Elektrodin ravitsemus tunkeutuu suoraan syvään ihoon, stimuloi solujen uudestisyntymistä ja poistaa syvän ihokerroksen ryppyjä.

Kestävät akne : Käytä sähköverkko-kuljetinhihnaa pistämällä aknenpoistopistettä keskittymään, kiristä tai estä aknen uusiutuminen, vältä haavan tulehdusta.

Kostuta ja täytä vettä : Ruiskuta vettä syöttävä tisle syvälle istutettuun ihoon, anna riittävästi vettä soluille ja estää ihon aiheuttamat ongelmat, jotka ovat veden alla.

2.Eye hoito:
A. Musta silmäsuoja, silmäpussi, ryppy, pudotus.
B. Verisuonet, vieroitus.

JAMI-elektroporaatiota ei ole mahdollista, että neulan mesoterapiakone voidaan kiinnittää suoraan iholle, elektroskooppisen toiminnan ansiosta ravintoaineen liuos tulee soluihin ja virkistää sitä, jotta kasvojen iho vahvistuisi, rentoutuisi ja kosteuttaisi.

mesoterapia kone.jpg

 

Lisätarvikkeet

blob.png

1) Mesogun: Mukaan käsittelemällä, täyttääkseen olennaisen olemuksen tai ravintoelementin, ne varustetaan Mesogunilla. Käyttämällä mesogunia injektoimaan olemuksen syvään istuvaan ihoon saa parhaan kauneuden vaikutuksen. Kosmetisti voi käyttää Mesogunia ympyrän eleellä, lisää sitä tulemaan ja käymään käsitellyllä ihon pinnalla.

2) Ohjaava koetin: Hoidon aikana koetin on koskettava asiakkaan iholla täysin, tavallisesti asiakkaan takana, anna energian muodostaa tehokas virtapiiri ihmisen magneettikentässä.


Ei. Kuvaus Määrä
1 Mesogun 1 kpl
2 Ohjaava koetin 1 kpl
3 seerumipullo 1 kpl
4 Serumbottle (valkoinen) 1 kpl
5 Virtajohto 1 kpl
6 Ohjekirja 1 kirja


Markkinoiden edut

1), houkutella uusia asiakkaita ja parantaa näkyvyyttä kauneushoitolat

2), parantaa kauneushoitolan laatua ja laajentaa voittoa tilaa
3), parantaa tuotteiden tehokkuutta, päivittää tuotteen hinta, edistää kulutusta.

4), avaamaan uusia kursseja, uusia kohteita.
5), Voidaan käyttää yhdessä minkä tahansa tuotteen kanssa, parantaa hoidon tehokkuutta, edistää itsetuntoa kosmetologi ja sitten tehdä aloite myydä tuotteita.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme seuraavia palveluja:

1. Jälleenmyyjän kilpailukykyinen hinta.

2. ammatillinen OEM & ODM-palvelu.

3. kahden vuoden takuu.

4. elinikäinen tekninen tuki.

5. Vastaus 24 tuntia.

6. eri koulutus ...

7. pakkaus: standardi pahvipakkaus

8. maksu: TT, Western Union, Money Gram, Ali Assurance.

 

Hot Tags: Elektroporaatio Ei Needle Mesoterapia Kasvojen kauneus Machine, valmistaja, toimittajat, tehdas, halpa

Tutkimus

You Might Also Like