Huulen täyttö Ei-neulan ruiskutus Hyaluronihappokynä jakelijalle

Hyaluronihappokynä on pistää hyaluronihappoa ihoon. Kuten tiedämme, akne, ryppy ja joustamattomuus näkyisivät, jos iholla ei ole kosteutta. Vesi mesoterapia ratkaisee kaikki ongelmat kosteuden puuttumisen, kuten karhean ihon, värikohdan, silmänräpäyksen, vuoksi.

Tuotetiedot

Yksityiskohtaiset kuvat

图片 1

07


03


04


05


Työteoria

图片 1

Hyaluronihappokynä on pistää hayluronihappoa ihoon. Hyaluronihappo sisältää kosteutta, joka on 200-300 kertaa yhtä rikas kuin kehon. Jotta se tekee ihosta sileän, pehmeän, kirkkaan ja hydratoidun injektion jälkeen. Jotta iho pysyisi hydratoituna, naiset valitsevat aina monipuoliset ihonhoitotuotteet. Itse asiassa ihonhoitotuotteet kosteuttavat vain kosteutta cutinilla. Niin, että näiden tuotteiden hymyileminen ei anna syvälle kosteutta iholle. Kuten tiedämme, akne, ryppy ja joustamattomuus näkyisivät, jos iholla ei ole kosteutta. Vesi mesoterapia ratkaisee kaikki ongelmat kosteuden puuttumisen vuoksi, kuten karvainen iho, värivaihto, ryppy ...

Ja se antaa kosteutta iholle. Siksi veden mesoterapia toimii hyvin joustamattomuuden valkaisemiseen, kosteuttamiseen ja uudistamiseen.


Kuinka käyttää

图片 1

hyaluronic pen 02


Tietoja tuotteestamme

图片 1

  1. LEADING-IN HYALURONIC PEN: tämä ei-invasiivinen, hyaluroninen kynä ottaa paineen merkittäväksi kosmeettiseksi vaikutukseksi.

  2. PERIAATE: 6,5 barin paineen käyttö nanomittakaavan pienissä molekyyleissä 220 metriä sekunnissa, ilman virtaus iholle ruohonjuuritason ihonhoitopisarat toimitetaan suoraan ihon läpi, siirtää geeliä kuten hyaluronihappoa, VC ihon ihokerrokseen.

  3. VAIKUTUS: Sinun tarvitsee vain toistaa useita kertoja, näet, että iho on muuttanut enemmän terveyttä, enemmän terveyttä, herkempää, kirkkautta, kosteutta riittävällä, joustavuutta, nuorempaa.

  4. SOVELLETTAVAT: Ammatillinen kauneussalonki, myös kotikäyttö. Se on paras kauneuslahja rakastajalle ja äidille.


Palvelumme

图片 1

  1. Tarjoamme näytteen alhaisemmalla hinnalla.

  2. Tarjoamme 1 vuoden takuun

  3. Tarjoamme elinikäistä teknistä tukea.

  4. Tarjoamme erilaisia koulutuksia: meritse, ilmalla, ovelta ovelle.

  5. Tarjoamme ammattitaitoista huoltopalvelua.

Hot Tags: huulen täyttäminen ei-neulan injektio hyaluronihappokynä jakelijalle, valmistajalle, toimittajille, tehdas, halpa

Tutkimus

You Might Also Like