Neula Ilmainen Mesoterapia ja Electroporation päällä

Electroporation kone on pääasiassa pistää seerumi, kollageeni, C-vitamiini ihoon ilman neulaa, se voi toimittaa kaikki ravinteiden ihoon turvallisesti ilman kipuja.

Tuotetiedot

Teoria (Malli nro.: JA-NN 02)

blob.png

 

Se käyttää Electroporation ja Electroosmosis tekniikoita, (neula-free Mesoterapia tai Mesodermi tai solun repeämä) tekniikka, ilman mitään injektiokäyttäjien helposti Avaa aquaporin(AQP), kuljettaa ihon halusi ravitsemus siten erilaisia iho-ongelmia. Elektroforeesi energian sovelluksessa kauneus teollisuudelle se vie point to point imeytystekniikka, suunta, kerros-suuntautunut ja säännösteltävä kuljettaa paljon energiaa ravitsemus seerumin suoraan ihokudoksen, anna se nopeasti imeytyy ja tehokas, edistää aineenvaihduntaa, pitää iho kimmoisa ja hieno.

 

Electroporation ja electroosmosis ero

blob.png


Electroporation: Suoraan toimia iholla, heti parantaa ihon kudosten levinneisyys. Sähköshokki toiminto on muotoiltu reiät rasva mobilizationof soluja, samaan aikaan, hydrophile molekyyli, joka ei imeydy alun perin tunkeutuvat solujen sisäinen. Kerran reikiä, jotka muodostavat sisällä useita sekunteja useita minuutteja, se pitää avaaminen valtion mukaan lenth sähköshokki.
 
Electroosmosis: Pääasiassa laki aineen molekyylin, joka levitetään, auttaa sitä vapaasti tunkeutua ihon sisäinen. Sama laatu sähkövaraukset hylkivät toisiaan, niin se heittää positiivinen nykyisen päälle positiivinen ravitsemus molekyyli, työnnä untritin molekyylin nahkansa kudosten. Samaan aikaan neutraalin molekyylin myös tunkeutuu ihoon sisäinen myös.


Erittely

blob.png


Kahva:

  Meso-kahva+Electroporation

Jännite:   

  AV220V/110V

Taajuus:

 50HZ / 60HZ

Teho:  

  25W

Paketti:

  38x29x21cm

G.W./N.W.:  

  3/2 KG

  

Toiminnot:

blob.png


Pisama poistaminen ja ihon whitening: Avaa solut kanavan woundless, obsorb ravitsemus, osallistuvat solujen aineenvaihduntaa, edistää solujen uudestisyntyminen.
 
Fancy rypistyä poistaminen: elektrodi ravitsemus suoraan tunkeutui syvä iho alkaa solujen uudestisyntyminen, poistaa ryppyjä syvälle ihon kerros.
 
Vastustaa akne: kautta electric ravitsemus kuljetin vyön pistää akne poistaminen tisleen polttopisteeseen, selkeä tai hillitä akne uudestisyntyminen, jotta haavoittaa infektio.
 
Kostuta ja muodostavat veden: pistää vettä ruokinta aktiivinen tisleen syvä ihoon, vedenjakelua tarpeeksi soluja, estää ihon aiheuttamat vesipulasta sarja.

 


 

 


Hot Tags: Neula Ilmainen Mesoterapia ja Electroporation kone, valmistajia, toimittajia, factory, halpa

Tutkimus

You Might Also Like