Led Light Photon Derampen Nano- / mikroneulopatruunoilla

Monitoiminen led-valon fotonipullo voidaan sopia kaikentyyppisten esanssien kanssa ihon imeytymisen edistämiseksi ja ihon ihon uudistamiseksi, jotta ihon kiilto voidaan palauttaa ja iho näyttää vääräksi.

Tuotetiedot

Tekniset tiedot ( Mallinumero: JA-DP 03 )

image001.png

ledlight photon derampen.jpg


7 väriä LED-valohoito dermapen

image001.png

theroty led dermapen.jpg


Nano-kiekkojen tuontiperiaate

image001.png

1. Yksikiteisestä piistä valmistetut nano-kiekot, joiden lisäksi yksikidekerroksen ominaisuudet ovat riittävän kovaa ja voidaan tehdä tarpeeksi segmenttejä.

2. Se voi olla hieno 80 nanometriä, vaikka bakteerit eivät pääse sisään.

3 voi olla niin lyhyt kuin 0,1 mm, vain avata ihon, kaukana päästä verisuonia ja hermoja, joten älä tunne kipua ja älä vuota.

4. Nano-kiekko voi avata tuhansia ihon absorptiokanavia sekunnissa, mikä on huomattavasti tavallista teräsneulaa suurempi, joten sirun absorptioaste on monta kertaa suurempi kuin neula.

 

Microneedle patruunat -periaate

image001.png

Mikroneedle voit valita : 1/3/7/9/12/36/42 / nano

 

1/3/7/9/12/36/42 pin kauneusperiaate:

Teko pystysuoraan, haavat parantavat helpommin hyvin pieniä haavoja, jotka aiheuttavat kymmenille tuhansille pienten putkien minuutissa iholla, lieventävät kipuasiakkaita suuremmassa määrin ja tekevät ihon kattavammaksi. Neulan pituus voi käyttää instrumenttia säätämään 0,25 - 2,5 mm: n työskentelysyvyys.

 

Ilmoitus

image001.png

1.     Yöllä ihon aineenvaihdunta on voimakasta, iho on hyvä ihonhoitoon, joten on suositeltavaa käyttää led-valon fotoni dermapenia ennen nukkumaanmenoa parempien tulosten saavuttamiseksi.

2. Tätä tuotetta voidaan käyttää erilaisten ihonhoitotuotojen Essence, kantaliuos, joka edistää ihonhoitotuotteita, joita on monesti imeytynyt. Käyttäjät valitsevat ihonhoitotuotteet, muista valita omat ihonsa, luotettavat, turvalliset, tehokkaat tuotteet. Jos käyttäjät ovat herkkiä tietyille ihonhoitotuotteille, älä käytä meidän led-valonsuojaimen kanssa.

3. Tämä led-valo dermapen sopii valkaisuun, ryppyihin, kasvojen nostamiseen, poistaa raskauden ihonhoitotuotteet.


CE osoittaa

image001.png

CE show.jpg


Messut

image001.png

fair.jpg


maksu

image001.png


payment.png
Hot Tags: led-valon fotonien häviäminen nano / mikroneedle patruunat, valmistaja, toimittajat, tehdas, halpa

Tutkimus

You Might Also Like