5 in 1 Micro Needle ihonhoito Derma Roller

JAMI 5 in 1 hieno lääketieteellinen titaani derma-rulla on ammattimainen kauneudenhoitosarja solujen regenerointiin, kiihdytettyyn soluun, kirkkaan ihon ääni, parannettu ihoteksti, vähentynyt ihon pore, vähentynyt ryppy, valkaisu jne.

Tuotetiedot

Tekniset tiedot ( Mallinumero: JAMI-5IN1 )

image001.png

ominaisuuksia roller.jpg

Ilmoitus vinkkejä

image001.png

1.     Tätä derma-rullaa voidaan käyttää vain terveessä ihossa! Jos sinulla on haava, punkki tai akne kasvoillasi, käytä mikro-telaa sen parantumisen jälkeen bakteeri-infektion tapauksessa.

2.     Tätä mikro-derma-rullaa voidaan käyttää kerran kahdessa päivässä tai joka kolmas päivä, mikä tarkoittaa kaksi tai kolme kertaa viikossa. Jokaisen käsittelyn jälkeen on vältettävä suoraa auringonpaistetta!

3.     Muutama tunti tai muutaman päivän kuluttua hoidosta tulee punoitusta ja turvotusta, mutta se kuuluu tavanomaiseen ulkonäköön. Jos tilanne on vakava, sinun on lopetettava sen käyttö ja neuvoteltava lääkärin kanssa.

4.     Tämä neulalaatta ei ole aseptinen pakkaus, ensimmäistä käyttöä varten steriloi se etukäteen!

5.     Pitkän käyttöajan jälkeen neula tulee tylsäksi tai vahingossa putoaa maahan (törmäyksen jälkeen neula taipuu tai tulee tylsää), vaihda uusi mikro-neula.

 

Neljä päätoimintoa

image001.png

toiminnot roller.jpg

Operaatio

image001.png

1.     Puhdista kasvosi     kasvojen puhdistusaine on kunnossa ;

2.     Steriloi kasvosi     Jodi pyyhkii kasvot.

3.     Steriloi mikro-rulla     Huuhtele mikro-neulat kylmällä vedellä ja käytä 75% alkoholia steriloitavaksi kuivauksen jälkeen.

4.     Aseptinen toimenpide Sytyttämättömän mikroinjektin toiminta voi olla infektion vaara, huomioi desinfiointi!

5.     Levitä ydin / nestettä Varmista, että ei ole jännittävää ja mietoa tuotetta. ;

6.     Aloita rullaa     Vierintäalue on jaettu otsaan, poskiin ja leukaan, ja neulan suunta on riisin tyyppi, joka on vaakasuora, pystysuora ja lävistäjä. 5 kertaa kumpaankin suuntaan, vahvuus on lievä tai kohtalainen, ei liian kova, erityisesti herkkä iho, vahvuus on lievä. Koko rullan voima ja nopeus on oltava yhtenäisiä. Jokainen käyttöaika on noin 15 minuuttia kunkin henkilön nopeuden ja taitojen mukaan, aika on hieman erilainen, mutta enintään 60 minuuttia!

7.     Toimenpiteen jälkeen sinun tulee kiinnittää huomiota kasvojen kosteusvoiteeseen ja käyttää kosteuttavaa olemusta / kermaa.

8.     Juoksemisen jälkeen huuhtele mikro-neula kylmällä vedellä kiehumisen jälkeen ja desinfioi sitten 75%: lla lääkeainetta kuivauksen jälkeen ja laita sitten rullalaatikkoon varastointiin.  

 

Ennen ja jälkeen

image001.png

ennen derma roller.jpg jälkeen

Erityisiä vinkkejä

image001.png

  Lähtötaso: 0,3 mm suositellaan;

Punainen veren silkki, silmät vähenevät ryppyjä: suosittelemme valitsemaan 0,3 mm;

Rypyt ja akne merkki, suositellaan valita 0.3mm ~ 0.5mm;

Ruusufinni, arpi piikkimäinen kuoppa, rypytyskahva, rypytysreikä, huokoset: suositeltavaa valita välillä 0,5 mm ja 1,5 mm;

Stretch marks, oranssi kuori, S kehon linjat: 1mm ~ 2.5mm pitkät mikro-neulat suositellaan.


Hot Tags: 5 in 1 neula ihonhoito derma rulla, valmistaja, toimittajat, tehdas, halpa

Tutkimus

You Might Also Like