540 mikroneulamurskaimet Derma-rullat

Microneedle-hoito käyttää 540 terävää teräsnauhaa sisältävää vaurioitinta, joka säännöllisesti pyörii paikoissa, jotka on parannettava, se voi punoittaa yli 250 000 mikroaaltoa epidermaalissa viiden minuutin kuluessa, muodostaa tehokas ravintoaineen luovutusjärjestelmä epidermiksessä ja ihonalaisessa kudoksessa , jolla ravinnon vaikuttava aine voi päästä ihoon tehokkaasti.

Tuotetiedot

Malli nro. : JA-DR 540JAMI: n Derma Rollers

image001.png

540ROLLERS.jpg


Microneedlen teoria

image001.png

Microneedle-hoito käyttää 540 terävää teräsnauhaa sisältävää vaurioitinta, joka säännöllisesti pyörii paikoissa, jotka on parannettava, se voi punoittaa yli 250 000 mikroaaltoa epidermaalissa viiden minuutin kuluessa, muodostaa tehokas ravintoaineen luovutusjärjestelmä epidermiksessä ja ihonalaisessa kudoksessa , jolla ravinnon vaikuttava aine voi päästä ihoon tehokkaasti. Tee sitten ihonhoito, ihonhoito, ihonhoito ja ihon kauneus täydelliseksi.

2,5 mm: n / 3,0 mm: n kokoiset neulat voivat poistaa ryppyjä, kehon laajennusleikkauksia ja palovammoja.

2,0 mm: n kokoiset neulat voivat poistaa pieniä loukkaantumisreikiä, ryppyjä silmien ympärille ja aknen arvet.

1,00 mm: n / 1,5 mm: n kokoiset neulat voivat poistaa ihon rypyt ja pigmentaatiot.

0,5 mm: n / 0,75 mm: n kokoiset neulat voivat auttaa luomaan kaunis ja terve iho ja ehkäistä hiustenlähtöä.

0,2 mm: n / 0,25 mm: n / 0,3 mm: n kokoiset neulat sopivat täydellisesti kosmetiikkasovellukseen

 

Mikä on paras Derma Roller?

image001.png

1. Neulan koko   

Aloittelijoille et tarvitse erilaisia rullia arpeille, ryppyille ja venytysmerkeille, mutta erityiset neulan koot toimivat paremmin eri iho-olosuhteissa.   

Käyttäjän tulee VÄLTTÄVÄ käytä neulan pituutta 1,5 mm tai enemmän. Nämä telat on suunniteltu käytettäväksi kehossa. VAIN koulutetut ammattilaiset voivat käyttää niitä kasvoillasi. Jos niitä ei käytetä oikein, ne voivat aiheuttaa pysyviä ihovaurioita.   

 

2. Neulan laatu   

Markkinoilla on monia vanhentuneita dermarollereita. Neulat on valmistettu halvasta kirurgisesta teräksestä. He voivat taipua, ruostua ja tulla tylsiksi helposti. Tämä voi vahingoittaa vakavasti ihoa ja aiheuttaa tuskallista hoitoa. Paras dermarolleri valmistetaan titaanin neuloilla. Titaanin neulat ovat vahvimmat ja erittäin terävät.  

 

3. Neulanpaksuus   

Jotkut dermarollerit valmistetaan paksuisilla neuloilla. Ne on tiukasti tarkoitettu kehon alueille. Sinun on vältettävä näiden rullien käyttöä kasvoillasi. Kasvojesi hoitaminen paksujen neulojen kanssa voi aiheuttaa tuskallista hoitoa ja haittavaikutuksia. Paras derma-tela kasvoille tulisi tehdä hienoisista neuloista.   

 

4. Neulojen määrä   

Monilla vanhemmilla rullilla on alle 200 neulaa, ja ne ovat hyvin toisistaan erillään. Tämä tuottaa vähemmän peittävyyttä ja vaatii enemmän liikkuvuutta alueen hoitamiseksi perusteellisesti. Tämän seurauksena vanhentuneet rullat tuottavat tuskallisia hoitoja ja stimuloivat vähemmän kollageenin uudistumista.   

Se on ihanteellinen etsimään uusinta rullaa, jossa on 540 neulaa.  

 

5. Silmäalueet   

Vanhentuneita derma-rullia ei suunniteltu hoidettavaksi silmäalueiden ympärille. Ne voivat vahingoittaa herkkiä alueita silmien ympärillä. Viimeisin dermarolleri on ainutlaatuinen telapää, joka on ehdottomasti suunniteltu ympäröiville silmäalueille.  

 

6. Irrotettava rullanpää   

Vanhentuneet kuorikerrokset on suunniteltu vain 1 neulan koolla. Erilaiset hoidot vaativat erilaisia neulakokoja optimaalisen tuloksen aikaansaamiseksi.   

Parhaan dermarollerin tulee olla irrotettavia rullareita erilaisiin neulakokoihin.   

 

7. Suojakansi   

Paljon dermarollereita ei tule suojaavilla suojuksilla. Monet käyttäjät vahingoittivat neuloja ja vahingoittivat ihoa. Infektiot raportoidaan yleensä vahingoittuneilla neuloilla.  

PK.jpg


Liittyvät tuotteet

image001.png

REALATED DERMAROLLERS1.jpg


Palvelumme

image001.png

jami service.jpg

Hot Tags: 540 mikrometriä derma-rullat, valmistaja, toimittajat, tehdas, halpa

Tutkimus

You Might Also Like