4 1 Pdt System Diamond Dermabrasion Jet Kuorintavarusteet

JAMI Monikäyttöinen kauneuskone: Jet Peel + PDT System + Diamond Derrnabrasion + korkeapaineilmakompressori + otsoniulostulo.

Tuotetiedot

Teoria ( malli no: JA-JP 01 )

image001.png

1. Jet kuorinta ja PDT-kone:

Se on yksinkertainen ja tehokas pinnallinen kuori, joka auttaa nuorentaa kasvohoitoa. Se käyttää paineistettua happea kiihdyttämään nestemäistä ainetta (suolaliuosta) yliäänien nopeuksille, mikä luo kuorintavaikutusta iholle. Nestemäistä ainetta (suolaliuosta) sekoitetaan erilaisilla vitamiineilla ja lisäravinteilla, jotka käsittelevät potilaan ongelmaa. Suuri nopeus 200 m / s: n nopeudella kuorii ihon pinnalliset kerrokset parantaen yhdistettyjen aineiden parempaa tunkeutumista ja ehkäisee ihon tulehdusta ja infektiota suolaliuoksella, joka ruiskutetaan. Nielemishäiriöiden anaerobisia bakteereja ei voi esiintyä, kun happi ruiskutetaan ihoon. Sillä välin tämä järjestelmä toimittaa riittävästi ravintoa iholle, nopeuttaa solujen uudelleenkasvua ja sen jälkeinen reepiteelialisaatio tapahtuu, mikä johtaa nuorempiin, terveellisempään ihoon.

 

2. Timantti Dermabrasion

Diamond Dermabrasion tarjosi kirurgisen ihon uudelleenkäsittelyproseduurin, käyttämällä steriilejä timanttikoreja karkottaakseen tai hieroen ylimmän ihokerroksen, minkä jälkeen hiukkaset imetään pois minkä tahansa lian ja kuolleen ihon kanssa. Tämä menetelmä poistaa ihon roskat, puutteet, viat, ryppyjä ja ei-toivottua pigmentoitumista iholla. Timantti Dermabrasion kohtuullinen käyttö, mukana ihon tuotteissa, jotka tunkeutuvat ihon läpi ulottuvan ihon läpi, auttavat täydentämään luonnollisia ravintoaineita, palauttamaan solujen aktiivisuuden ja edistämään ihon terveyttä. Tulokset Micro Dermabrasion -hoidon jälkeen ovat yleensä terve, hehkuva, kaunis iho.

 

3. Korkeapaineilmakompressori

Ylimpressipainekompressori on tunnettu siitä, että se käyttää samanaikaisesti nestemäistä mäntää, kiinteää mäntää, sylinteriä, jolla on erityisrakenne, imuventtiili ja poistoventtiili, ja tekee niistä nerokkaasti yhteen, jotta se voi vaihtaa normaalipainekaasua korkeapaineiseen kaasuun yhden puristuskäsittelyn kautta. Mainittua keksittyä kompressoria voidaan käyttää korkeapainenestemäksen syntetisoimiseen korkeapainereaktorissa korkeapaineisella menetelmällä, jossa argonkaasu tulee noin 100 000 atm: iin. (paineenkorotus). Lisäksi sitä voidaan käyttää myös muiden kaasujen puristamiseen.

 

4. Otsonilähtö

Otsonitoiminnot:
1 Tappaminen bakteerien lisääntymisestä: otsonin voi tappaa PEA: n 99,99 prosenttia enemmän kuin Staphylococcus aureus, E. coli, Salmonella typhimurium, dysentery-fu, Vibrio cholerae: n tappamisnopeus voi olla 100%.
2 Bacilluksen tappaminen: Tietyissä olosuhteissa Ozone voi tappaa Bacilluksen mustan muunnelman jopa 99,99 prosenttiin.

3 Tappava virus: Otsoni voi olla monenlainen inaktivoidun viruksen, kuten 30 minuutin altistustreenin pinta-antigeenin tulehdus, hepatiitti B voi vähentää puolta hepatiitti A -viruksen antigeenin tuhoutumisesta 100 prosentilla, kun 0,5 MPa: n otsonia ilmassa inaktivoitu 99% influenssaviruksesta, kun 0,13% mg / I: n otsonikonsentraatio voi olla kokonaan inaktivoitu polioviruksen tyyppi I. Ulkomaisten tietojen mukaan 4 mg / l: n pitoisuus voi olla titteri 106 CID50 / inaktivoitu HIV, virustitteri pudotti kuusi paria arvoja.

4 Tuhoavat sienet: Useiden sienivaikutusten otsonin inaktivointi on hyvä, kuten brutto homeita, Qinghei-bakteereita, sieniä, kuten Aspergillus ja voisi tappaa jopa 100%.

JET PEEL DIAMOND DERMABRASION MACHINE.jpg


Ominaisuus

image001.png

pdt jet peel.jpg ominaisuuksia


Lisätarvikkeet

image001.png

lisävaruste jet peel.jpg
Hot Tags: 4 in 1 pdt järjestelmä timantti dermabrasion jet kuorinta laitteet, valmistaja, toimittajat, tehdas, halpa,

Tutkimus

You Might Also Like