CE Hyväksytty Kannettava Cryolipolysis Rf 40K Fat Freeze Coolshape laihtumiseen Machine

Ei-invasiivinen painonpudotus Cool Fat Freeze Sculpting Cryolipolysis Machine

Tuotetiedot

Ei-invasiivinen painonpudotus Cool Fat Freeze Sculpting Cryolipolysis Machine


Toimintaperiaate

Rasvahappojen ja glyserolin käyttö kolmessa spesifisessä muuttuu kiinteän aineen ominaisuuksiksi matalissa lämpötiloissa, jotka välittyvät ei-invasiivisen lähettimen aallon avulla tarkan kontrollin määrittämiseksi matalassa lämpötilassa sulavien rasvojen osissa ja poistamiseksi rasvasoluista. Sen jälkeen, kun rasvasolut ovat kylmässä, alkaa puhdistusprosessin luonnollinen hajoaminen, rasvakerros tulee ohut. Tavallisten aineenvaihduntatapojen kautta rasvakerros vähitellen vähenee, osaksi osittain sulavaa rasvaa.


Kryolypolyysi + Vakuus + Tärinä + Sininen Valo

2 eri kokoa Cryo kahvat, yksi iso alue kuin vatsa, toinen pieni alue kuten käsivarsi tai jalka.


40 k kavitaatio

Se vaikuttaa rasvakudokseen, tuottaa rasvan fragmentaatiota ja sen jälkeistä adiposyyttien lipidimatriisia, jotka liittyvät kudosnesteisiin. Emulgoitua rasvaa kuljetetaan maksaan normaalien metabolisten raitojen läpi.


RF 5MHz

RF on ei-välttelevä tekniikka, joka on suunnattu uudistumiseen, kompensoi ihon happamuutta ja vähentää ihon laatua. Yhdistettynä kylmään mahdollistaa ihon täydellisen lähestymistavan optimoimalla tulokset.


määrittely

Näyttö: 8,4 tuuman todellinen väri kosketusnäyttö

Kavitaatiotaajuus: 40 kHz

RF: 5Mhz monipolkinen RF

Tulojännite: 110V / 220V 50HZ-60HZ

Syöttöteho: ≤500W

Lämpötila: 0 - -14 ° C

Hot Tags: CE hyväksytty kannettava cryolipolysis rf 40k rasva jäätymistä coolshape laihtumiseen kone, valmistaja, toimittajat, tehdas, halpa

Tutkimus

You Might Also Like