Spa Käytä Cryolipolysis Vacuum Cavitation Rf Rasvan väheneminen laihdutuskone

Cryolipolysis kavitaation laihduttaminen selluliittia vähentää rf ihon nuorentaminen kone

Tuotetiedot

Spa käyttää cryolipolysis tyhjiö kavitaatio rf rasvaa vähentää laihtumiseen koneTeoria

图片1

Nenä tyhjiötoiminto imeytyy rasvaan, asetetaan alhaiseen lämpötilaan rasva-soluille. Tällä kertaa käyttöalue puristuu.

Sinusta tuntuu hiukan kylmän tunne, joka lähetetään aivokuoren pohjaan, käsittelypaikka vähitellen tunkeutuu. Koska rasvasolut eivät kestä kylmää, se on apoptoosin luonnollinen aineenvaihdunta kylmän jälkeen.

Ympäröivät lihakset ja korteksikudos eivät vaikuta. 90 päivän käytön jälkeen rasvakudosten merkittävä väheneminen toiminta-alueella on. niin kauan kuin terveillä elintavoilla pidetään, rasvakerros voi säilyttää harvennuksen vaikutuksen. Hoidon vaikutus on ilmeinen.


Toimia

图片1

Kryolypolyylipää

Ei-invasiivisen toimintatavan käyttö, jäädytetty tarkka siirto kehon rasvan kerääntymisasentoon, joka on tarkoitettu lujittavien rasvasolujen poistamiseksi. On huomattava, että adiposyytit ovat alttiimpia jäädytykselle kuin muilla ympäröivillä kudoksilla, adiposyytit kiinteytetään ja hajoavat 4 celsiusasteessa ja muut solut lähellä rasvasoluja kuolevat nollassa ja voivat turvallisesti poistaa rasvasoluja, jotka eivät vahingoita ihoa ja adiposyyttejä kudosta.

40 k kavitaatio

Voimakas äänen käyttö radiotaajuisen 40000Z-ääni-aaltojen akustiikkapäässä on siten, että rasvasolujen ja rasvasolujen voimakas vaikutus kitkaliikkeen, kaloreiden tehokkaan kulutuksen, solukosteuden kulutuksen, vähentävät rasvasoluja, kun ääniaallot voivat tehdä soluja voimakkaan vaikutuksen, solupuhalluksen, aikaansaadakseen rasvan vähentämisen vaikutusta.

Monipolvis RF

Multipolarinen RF säilyttää aiemman RF-ei-invasiivisen kirvelyn rypytyksen samanaikaisesti selluliitilla, joka muovaa kliinisen validoinnin roolia. Monipolulaarinen RF on vahvistuva, ryppyinen, muotoiltu turvallinen ja tehokas kosmeettinen muotoilu-mothodi.


määrittely

图片1

Teho: 800 W

Cryo kahva: 2 kpl

Kavitaation kahva: 1 kpl

Kehon RF-kahva: 1 kpl

RF: 1-5MHZ

Kavitaation taajuus: 40 kHz

 

Q & A:

图片1

K: Kuinka pitkä on jokainen käsitteleminen? MITEN KÄYTTÄMÄTTÖMIÄ KÄSITTELYÄ KÄYTETÄÄN?

V: Kriolipolyysi-lääkärisi auttaa sinua luomaan yksilöllisen hoitosuunnitelman, joka on räätälöity sinun erityisiin tavoitteisiisi. Viimeisin Cryolipolysis-tekniikka voi hoitaa potilasta 35-60 minuutissa, ja joillakin potilailla on useampi hoito saman toimistosihteerin aikana. Joillakin käytännöillä on jopa useita Cryolipolysis-järjestelmiä ja applikaattoreita, joten potilas voi hoitaa useita alueita kerralla. Tavallisesti 1-3 hoitoa tarvitaan 1 hoitoalueelle.

K: MITÄ FAT GO? Ovatko tuloksia pysyviä?

V: Kun käsitellyt rasvasolut kiteytyvät (jäädytetään), ne kuolevat ja ne käsitellään luonnollisesti ja poistetaan kehosta. Kun käsitellyt rasvasolut ovat poissa, ne ovat menneet hyvää.

K: Voinko palata tavallisiin toimintoihini hoidon jälkeenkin?

V: Kyllä, voit. Cryolipolyysimenetelmä on täysin ei-kirurginen, joten tavallisesti voit palata normaaliin toimintaan välittömästi. Potilaat palaavat usein töihin samana päivänä kun Cryolipolysis-hoito on päättynyt.

Kysymys: Milloin näen tuloksia?

V: Voit alkaa nähdä muutoksia niin nopeasti kuin 2-3 viikkoa hoidon jälkeen ja kokea dramaattisimmat tulokset 40-60 päivän kuluttua. Kehosi jatkaa edelleen huuhtelemalla rasvasoluja jopa 4-6 kuukauden ajan hoidon jälkeen


Hot Tags: spa käyttää cryolipolysis tyhjiö kavitaatio rf rasvaa vähentää laihtumiseen kone, valmistaja, toimittajat, tehdas, halpa

Tutkimus

You Might Also Like